ממשיכים עם "היסטוריה בשלישי״

פברואר 19, 2018

גם בסמסטר ב׳ נמשיך בתכנית הסמינרים "היסטוריה בשלישי", המשותפת לחוג שלנו ולמכון ליהדות זמננו (תודה מיוחדת לגב' דליה שגיא על התקנתה!).
כולם מוזמנים: סטודנטים ומורים, מתוך האוניברסיטה ומחוצה לה, מקרוב ומרחוק.
מוזמנים גם להפיץ ולשתף.

מודעה

החוג משתתף בצערה של חברתנו פרופ' נילי וזאנה במות אביה, ד"ר מיכה אופיר ז"ל

ינואר 29, 2018

החוג להיסטוריה של עם ישראל ויהדות זמננו משתתף בצערה של חברתנו פרופ' נילי וזאנה במות אביה, ד"ר מיכה אופיר ז"ל.

הלוויה התקיימה ביום ראשון , י"ב בשבט תשע"ח, 28/1/2018, בשעה 12:00  בבית העלמין ברחובות.

יושבים שבעה, בבית משפחת אופיר-אורבך, רחוב בורוכוב 11, רחובות.

הודעה בדבר תעודת הוראה

ינואר 12, 2017

סטודנטים בחוג יכולים להתחיל את לימודיהם לתעודת הוראה כבר מהשנה השלישית לתואר הראשון. לימודי הוראה באוניברסיטה העברית פותחים את האפשרות לקריירה חינוכית מעניינת ומאתגרת במערכת החינוך.

התכנית של האוניברסיטה העברית מכשירה מורים להוראה בבתי הספר העל-יסודיים. תעודת הוראה נחוצה לכל מי שמבקש למלא תפקיד בהוראה במערכת החינוך. גם עובדי חינוך שאינם מורים, כגון יועצים חינוכיים, וכן מרצים במכללות לחינוך, חייבים להחזיק בתעודת הוראה.